Byggeblogg

Her vil du kunne finne siste nytt om byggeprosessen til St. Olavsvei 18

Fin start på høsten!

Til tross for at været begynner å tilte mot høst, har vi hatt mange fine dager i september. Stikk innom boligvelgeren og finn din leilighet før det er utsolgt!

30. september 2021

Se alle bildene

Sommeren varer helt til...

August har vært helt fantastisk, og du kan være sikker på at vi utnytter godværet til å holde fremdriften! Disse effektive og moderne leilighetene har solgt som varmt hvetebrød, men det finnes fortsatt noen skikkelige godbiter igjen. Stikk innom boligvelgeren og finn din leilighet før det er utsolgt!

31. august 2021

Se alle bildene

Sommerferie sier du? Ingen hindring!

Sommeren er over oss for fullt, men det stopper ikke oss fra å bygge videre på dette helt unike prosjektet. Leilighetene i St. Olavsvei 18 går som varmt hvetebrød, så gå til boligvelgeren og finn din leilighet.

08. juli 2021

Se alle bildene

Har vi nevnt at alle gode ting er tre?

Moduler av massivtre settes sammen av dyktige fagfolk og fremdriften er nå synlig fra dag til dag. Naturlig. Enkelt. Solid.

24. juni 2021

Se alle bildene

Å hei, som det går!

Endelig var det VEF sin tur til å skinne i sommersolen. Nå går det fort fra under bakkenivå til man begynner å se vegger og byggets DNA bestående av massivtre.

16. juni 2021

Se alle bildene

Bygget reiser seg

Sola skinner, gress og trær er grønne og vi benytter godværet til å støpe og bygge. Vi holder stadig god fremdrift og resultatene er synlige.

01. juni 2021

God fremdrift!

Vegger er i ferd med å reise seg over bakkenivå, og man begynner å se konturene av fotavtrykket til det som skal bli St. Olavsvei 18.

12. mai 2021

Solen skinner og...

Mur i Sør er godt i gang med betongarbeid. Bildene viser det som skal bli kjeller med plass til parkering og boder.

22. april 2021

Vi er i gang!

Våren nærmer seg med stormskritt og tomten begynner å ta form. Følg med på byggebloggen for flere oppdateringer fremover.

19. mars 2021

Se alle bildene

Ole Kr. Kristiansen
Eiendomsmegler MNEF

40 40 86 10
okk@em1sr.no
Cato Hersvik-Olsen
Salgs- og markedssjef

99 60 21 44
cato@murisor.no